בורוכוב מאיה משרד עו"ד; נוטריון ומגשרת
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

תאונות דרכים

 
עו"ד בורוכוב בעלת ידע רב ונסיון של 18 שנה בטיפול לקוחות שנפגעו בתאונות דרכים, שארעו בנסיבות שונות, לרבות תאונת דרכים בדרך או חזרה מעבודה, פגיעה מרכב, אוטובוס, אופנים שנפגעו מרכב, תאונה עצמית ועוד.

עבודתה של עו"ד בורוכוב כוללת ניהול משא ומתן מול חברות ביטוח ובאי כוחם, וכן יצוג בבתי המשפט השונים, כאשר מטרתה לדאוג כי הלקוח יקבל את הפיצוי המירבי, לו הוא זכאי, על פי החוק והפסיקה העניפה בתחום.

כל נפגע המעורב בתאונת דרכים מומלץ כי יתייעץ עם עורך דין מומחה בתחום, סמוך ככל הניתן למועד התאונה.

להלן מדריך קצר כיצד להתנהל בעקבות תאונת דרכים.

ראשית יש לקבל את הפרטים של כל המעורבים בתאונה, ולהגיש תלונה במשטרה, על מנת שהמשטרה תמציא לידי הנפגע אישור ובו פרטי המעורבים בתאונה, נפגעים, הפוליסה וחברת הביטוח אליה יש לפנות.

מיד לאחר התאונה יש לפנות לחדר מיון או לחילופין למוקד רפואי .
גם כאשר הנפגע סבור כי הוא חש בטוב ולא אירע לו מאום, יש חשיבות לבדיקת רופא, הואיל ופעמים רבות בשל ההתרגשות והלחץ בגין התאונה, הנפגע אינו מרגיש בכאבים, והוא מתחיל לחוש רע כעבור מספר שעות ולעיתים בעת שינה.

יש לשמור על כל המסמכים הרפואיים, אישורי אי כושר, קבלות בגין הוצאות רפואיות וכל מסמך אחר הקשור לתאונה ,ולהביאם לעורך הדין המטפל.

מן הראוי להדגיש כי במקרה של תאונת דרכים אין צורך בחוות דעת רפואית. במידה ועורך הדין החליט על הגשת תביעה לבית המשפט בגין נזקי גוף, בד בבד עם תביעה זו יש להגיש בקשה למינוי מומחה רפואי באותם תחומים שהאדם נפגע ויש חשש לנכות צמיתה, כגון מומחה אורטופדי, נוירולוג, שיקום וכיו"ב מומחים.
על פי רוב, בשלב זה, חברות הביטוח נושאות בעלות חוות הדעת.

יודגש כי התנהלות נכונה בהתאם ליעוץ משפטי של עו"ד הבקי בתחום הנזיקין בכלל, ותאונות דרכים בפרט, תבטיח לנפגע קבלת פיצוי ראוי והולם.